Palvelumme

Osakeyhtiöt

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkia talouspalveluita kirjanpidosta, palkanlaskennasta ostolaskuihin ja maksatukseen. Sovimme aina asiakaskohtaisesti asiakkaan toivoman palvelukokonaisuuden, jolloin asiakas voi tehdä haluamansa toimenpiteet ja jättää esim. kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin tilitoimiston tehtäväksi. 

Olemme itse todenneet sähköisen taloushallinnon vapauttavan monista arjen haasteista, joten uskomme yhteistyömme helpottavan yrityksen hallintoa monellakin tavalla. Liikkuvaa työtä tekevät esimerkiksi myynti- ja rakennusalan yritykset eivät enää tarvitse yhteistyömme ansiosta omia kiinteitä toimitiloja, vaan saavat kaikki tarvittavat resurssit käyttöönsä käyttämiemme pilvipalveluiden avulla.Tarjoamme asiakkaillemme myös järjestelmien yhteiskäyttömahdollisuutta, esim. laskutus, jolloin asiakkaan laskutustiedot ovat reaaliaikaisesti kirjanpidossa ja kirjanpito nopeutuu.

Taloyhtiöt

Asunto-osakeyhtiöille pääasialliset palvelumme ovat ostolaskujen hoito ja maksaminen, vastikereskontra, lainareskontra, kirjanpito sekä tilinpäätös. Laskemme myös kiinteistöyhtiön alvit ja avustamme omatoimi-isännöitsijää erinäisissä muissa tehtävissä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Isännöitsijät

Tarjoamme pienille isännöitsijätoimistoille kiinteistösihteerin palveluita. Hoidamme esimekiksi osake- ja asukasrekisterit, vastikelaskutuksen ja -valvonnan, kuten myös lainaosuuslaskelmat.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!