Isännöinti

Axel Isännöinti – Isännöintipalvelut rivitalo- ja kerrostaloyhtiöille


Toimintamme kasvaessa tarjoamme nyt isännöintipalveluita eri kokoisille taloyhtiöille. Kuten kirjanpitoasiakkaille, niin myös taloyhtiöille tarjoamme asiantuntevaa ja läpinäkyvää palvelua hallitustyöskentelyn tueksi.
Jos taloyhtiön hallitustyöskentelyyn liittyvä puheenjohtajan tai hallituksen jäsenen vastuu tuntuu raskaalta, ota yhteyttä niin kerromme miten voimme helpottaa toimintaa ja yhdessä luoda pitkäjänteisen suunnitelman taloyhtiön arvon säilyttämiseksi. Voit myös vain pyytää tarjouksen nykyisen 
Hoidamme hallinnollisen isännöinnin sekä yleisluontoiset julkisivu-, salaoja ja kattoremontteihin liittyvät katselmukset, kuten myös kosteiden tilojen remonttien valvonnan, joka luo kustannustehokkuutta taloyhtiön toimintaan. Vaativammissa taloteknisissä hankkeissa etsimme kontaktiverkostostamme erityisasiantuntijat tapauskohtaisesti, jolloin toteutuneet kulut kohdistuvat aina sovitulle hankkeelle. 
Toimistomme sijaitsee Helsingin Konalassa, joten parhaiten pystymme palvelemaan lähialueen taloyhtiöitä. Olemme Helsingin Ammatti-isännöitsijät – HAI ry:n jäsentoimisto.