Isännöinti

Kiinteistömanagerin palvelut sijoittajille ja isännöitsijän palvelut kerrostalo- ja rivitaloyhtiöille

Tarjoamme ammattitaitoisia ja kustannustehokkaita kiinteistömanagerin palveluita kiinteistösijoittajille sekä isännöintipalveluita kerrostalo- sekä rivitaloyhtiöille.

Kiinteistömanageri auttaa sijoittajia kiinteistöomaisuuden hallinnoinnissa ja pitkäjänteisessä arvon säilyttämisessä. Laadimme toimintaohjelman, jolla kiinteistön arvoa ylläpidetään ja seurataan sekä raportoimme kehityksestä sovitusti. Innovoimme myös pitkäaikaisia räätälöityjä ratkaisuja kiinteistöomaisuuden hallintaan, olivat ne sitten liike- tai asuinkiinteistöjä tai näiden yhdistelmiä. Haemme säästöjä hallinnoitavista kohteista mm. kehittämällä kohteen energiatehokkuutta.

Ammattimainen isännöitsijä toimii hallituksen apuna ja vastaa asunto-osakeyhtiön juoksevien asioiden hoidosta. Hoidamme sekä teknisen että hallinnollisen isännöinnin tehtävät. Yleisluontoiset pienempiin muutostöihin liittyvät katselmukset voimme hoitaa itse ja luomme siten kustannustehokkuutta taloyhtiön toimintaan. Vaativammissa taloteknisissä hankkeissa etsimme kontaktiverkostostamme erityisasiantuntijat tapauskohtaisesti valvomaan toteutuksen laadittujen suunnitelmien mukaisesti.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme Isännöintiliiton jäsentoimisto.