Uuden ajan tilitoimisto Helsingissä

Axel Tilit Oy on asiakaslähtöinen tilitoimisto Helsingin Konalassa. Tarjoamme pääkaupunkiseudun PK- ja taloyhtiösektorille taloushallinnon palveluita.

Yhteydenottoon

Sparraamme niin pienempiä kuin isompia PK-yrityksiä toiminnan eri vaiheissa, ja meille voi ulkoistaa huoletta niin kirjanpidon, palkanlaskennan ja viranomaisvelvoitteet kuin myyntilaskutuksenkin. Olemme vuosien saatossa tehneet yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa, joten meiltä löytyy kokemusta sekä osaamista helpottaa myös sinun yrityksesi taloudenhoitoa!

Räätälöimme tilitoimistopalvelumme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten saat meiltä juuri sinun yrityksesi taloushallinnon tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin, miten voimme auttaa sinua!

Tarkan palvelun tilitoimisto Helsingin Konalassa

Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesta joukosta pääkaupunkiseudun PK-yrityksiä sekä asunto-osakeyhtiöitä. Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin sekä isännöitsijätoimistoiden kirjanpitoon. Meidät yhteistyökumppanikseen valitseva asiakas saa sparraavaan ja osaava toimijan, jolta voit huoletta tilata kaikki tarvitsemansa taloushallinnon palvelut avaimet käteen -periaatteella.

Hyödynnämme toiminnassamme uusimpia järjestelmiä sekä pilvipalveluita. Näiden ansiosta esimerkiksi liikkuvaa työtä tekevät myynti- ja rakennusyritykset eivät tarvitse kiinteitä toimitiloja, vaan kaikki laskutukseen, kirjanpitoon ja muuhun taloushallintoon liittyvät asiat voi hoitaa kätevästi verkon kautta.

Tilitoimistopalvelut isännöitsijätoimistoille

Tarjoamme pääkaupunkiseudun pienille sekä isommille isännöitsijätoimistoille kattavasti taloushallinnon sekä muita kiinteistötoimintaan liittyviä tukipalveluita. Toimimme Helsingin Konalasta käsin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksista tarkemmin!

Tutustu myös kirjanpitopalveluumme